get in touch

Kiberbűnözés?

Kiberbiztonsági szolgáltatások

Váratlan helyzetek?

Segítség csalás, visszaélés és korrupció esetén

Cápák a vízben?

Átvilágítás & Ellenőrzés

Valóban ismeri partnereit?

Vállalati kockázatkezelés

Megoldásaink

Miben tudunk segíteni

Segítséget nyújtunk csalás és a visszaélések megelőzésében, felderítésében és az azokra való reagálásban. Kiberbiztonsági szakértőink segítséget nyújtanak kibertámadások megelőzésében és vállalati integritását megkérdőjelező összetett ügyek megoldásában.  Több mint húsz éve vagyunk jelen a Közép- és Kelet-Közép-Európai régióban.

Megbízásaink egyénekre, vállalatokra és kapcsolatokra vonatkozó, nehezen fellelhető információk felkutatásától a fizikai és kiberbiztonsággal kapcsolatos tanácsadásig terjednek. A tranzakciók sikeres lebonyolításának támogatásától kezdve a viták rendezésén át az incidensek kivizsgálásáig teljes körű támogatást adunk. Csapatunk gyors, hatékony és diszkrét vizsgálatot folytat le minden esetben.

Incidens kezelés

Forensic szolgáltatások

A vizsgálatok és a jogsértés megszüntetésére irányuló eljárások támogatása adatok képalkotásával, dokumentumok és e-mailek felülvizsgálatával és analitikai szolgáltatásokkal.

IT biztonság

Kiberbiztonsági szolgáltatások

A vállalatok minden eddiginél gyakrabban válnak kibertámadások áldozatává. Vizsgáljuk az eltérített kifizetéseket, a zsarolóprogram-támadásokat és az adatszivárgást annak megállapítása érdekében, hogy a veszteségek visszaszerezhetők-e.

Rólunk

CNS Risk

Csapatunk helyi ismeretekkel rendelkezik Közép- és Kelet-Közép-Európában, az FSU-ban, Európában, az Egyesült Királyságban és Amerikában. A világ több mint 40 országára kiterjedő projekteket valósítottunk meg, beleértve az offshore központokat is.

Hozzáféréssel rendelkezünk egy olyan szakértői csapathoz, amely folyamatosan figyelemmel kíséri a kiberbiztonság terén bekövetkező fejleményeket, így mindig képben vagyunk azzal, hogy mit kell tennie a kockázatok csökkentése érdekében.

Blog

Legfrissebb bejegyzések

Payment Fraud on Local subsidiary of a consultancy

Payment Fraud on Local subsidiary of a consultancy

Payment Fraud on Local subsidiary of a consultancy Updated: Oct 5, 2021 Client Local subsidiary of a western European consultancy Situation The supplier instructed our client to make payment to a...

Ransomware attack on property management company

Ransomware attack on property management company

Ransomware attack on property management company Client A large property management company developing offices and apartment blocks in Central & Eastern Europe. Situation A ransomware application...

CNS Risk

Az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező cég, amely hírszerzésen alapuló megoldásokat kínál minden méretű vállalat számára Közép-Kelet Európában.

Kapcsolat

Irodánk Egyesült Királyságban
2 High Street, Chobham, GU24 8AA UK

Irodánk Magyarországon

1052 Budapest, Vármegye u. 3-5, Hungary

Elérhetőségek:
Tel: +44 20 3773 4002
Email: info@cnsrisk.com

© Copyright 2021 by CNS Risk

General Terms of Business | Cookie Policy