Oldal kiválasztása

Honlapkészítés és keresőoptimalizálás

Ha ki akarsz lógni a sorból, jó helyen jársz… kisvállalkozásoknak segítek honlapjuk elkészítésében, logó és arculat kialakításában. És minden másban, ami szorosan a honlapodhoz kapcsolódik és ma már elengedhetetlen feltétele egy jól prosperáló üzleti honlapnak. Ez pedig a SEO és a Google Ads.

Kapcsolat

 

Szentendre

Minden, ami honlap

Honlapkészítés, SEO, Google Ads

Ha új a honlapod. Ha nem új, de döcög. Ha elavult. Ha nincs elég látogatód…

Honlapkészítés

Reszponzív honlapokat készítek egyedi design-nal, legyen az bemutatkozó honlap, blog vagy akár egy komoly üzleti honlap. Logo és arculat készítésében is segítek Neked, ha pedig úgy érzed honlapod megérett a cserére szuperül felújitom!

SEO

Honlapod önmagában lehet szép, de SEO nélkül a Google nem fogja felhozni találati listáján, így potenciális vásárlóid nem fognak Rád találni. SEO szakemberként én abban tudok segíteni Neked, hogy előre kerülj a listán és megtaláljanak.

Google Ads

Ha üzleti vállalkozásod van, a Google-ben hirdetni ma már szükségszerű. Ha Te nem hirdetsz, nem leszel az első oldalon, a konkurencia viszont igen. Leveszem a válladról ennek a terhét és ütős hirdetést készítek Számodra!

Minden egy kézből

Ha minden szál egy kézben fut össze – az mindig megkönnyíti a dolgunkat. Honlapoknál pedig ez hatványozottan igaz! Ha velem dolgozol, én megoldom, így nem szükséges külön fejlesztővel, SEO-ssal, és marketingessel online marketingessel dolgoznod, több felé egyeztetned.

Lakatos Julianna vagyok, honlapfejlesztő és SEO szakember

A Te honlapod azért készült, hogy látogatókat, érdeklődőket, vásárlókat érjen el.

Én pedig abban tudok Neked segíteni, hogy minél több érdeklődőt, vásárlót “szállítsak” a honlapodra. Ha pedig nincs még honlapod, akkor olyan weboldalt építek fel Neked, mely a lehető legtöbb látogatót, vásárlót hozza majd a weboldaladra.

Hogyan lettem honlapfejlesztő és SEO szakember?

A Közgazdasági egyetem elvégzése 15 évig dolgoztam multinacionális cégeknél. Controllerként, pénzügyi elemzőként, később pedig sales és marketing területen is kipróbálhattam magam. Családalapítás után karriert váltottam, és Cziráki Barbara Webdesignsulijában elsajátítottam a honlapkészítés és az ehhez elengedhetetlen grafikai tudás alapjait. Majd az online világ magyarországi guruja, Szilágyi Balázs (Honlaprafel.hu) lett a mentorom és az ő szárnyai alatt végzetem el a SEO mester képzést, valamint szintén az ő segítségével mélyítem tovább honlapfejlesztői ismereteimet. Mára közel 30 honlapot építettem fel, és 8 honlap tulajdonos köszönheti meg azt, hogy honlapjának látogatottsága megsokszorozódott. Balázs által átadott tudásanyag az alapja a szakmai munkámnak, a multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatom pedig rengeteget segít a profi ügyfélkezelésben, saját vállalkozásom építésében.

Szolgáltatásokról, árakról, csomagajánlatokról bővebb információt szakmai honlapomon találsz: seoexpert.hu

Konkrét ajánlat kéréssel kérlek keress telefonon vagy emailen.

Kérj ajánlatot MOST!

Tel: 30-6508984

Email: juli@seoexpert.hu

 

Minden, ami honlap

Honlapkészítés, SEO, Google Ads