Sziluettfotó

Stúdió

Úgy döntöttem, hogy szabadon, kötetlenül dolgozom. Időkorlát nélkül, alkalmazkodva az adott téma teljes kimerítéséhez. Akkor tudok igazán jó képeket csinálni, ha elég közel kerülök hozzád, ha nincsenek zavaró tényezők, mint például az, hogy lejár a bérleti idő egy külső stúdióban és el kell hagyni azt. Alkalmanként jó ott lenni egy profi modell társaságában, aki tudja, hogy mi a dolga. Profin teszi azt – akár harminc perc alatt is –, amit látni szeretnék a fotókon. Tudja, hogy milyen pózok előnyösek a számára, pörög-forog, és meg is van. Ez egy munka. De ezzel nem vagyunk így mindannyian. Valakinek megmutatni magunkat fehérneműben, nem megy csettintésre. Időre és jó hangulatra van szükség. Biztonságban kell éreznünk magunkat ahhoz, hogy felvállaljuk és megmutassuk majdnem meztelen valóságunkat.

A stúdióban igyekszem olyan hangulatot teremteni, hogy jól érezd magad, és csodaszép fotók készüljenek rólad. Lásd önmagad elragadónak és varázslatosnak!
Gyere, és bizonyosodj meg róla!

Na, de addig is, amíg elkészül az én stúdióm a Lightroom stúdiót veszem igénybe. Szeretek ott lenni. Profi csapat és kellemes, változatos környezet áll a rendelkezésünkre.

A fotók a Lightroom stúdióban készültek.

www.studiolightroom.hu

a stúdióról

Főszerepben

Stúdiónk

A stúdióban igyekszem olyan hangulatot teremteni, hogy jól érezd magad, és csodaszép fotók készüljenek rólad. Lásd önmagad elragadónak és varázslatosnak! Gyere, és bizonyosodj meg róla!

Kapcsolat

Székely Gabriella | Sziluettfotó
Budapest, 1146, Budapest, Szabó József u. 21

Tel: 0670 6255483

Email: hello@sziluettfoto.hu

Kövess minket!